Etten-Leur, Nederland
088 - 600 58 00
info@opheon.nl

De beste combinatie tussen
samenwerking en motivatie


We vinden het belangrijk dat we ons zowel als individu als team blijven ontwikkelen. Of het nu gaat om het kunnen werken met verschillende teams bij de klant of het kunnen bouwen op onze collega’s. Het vergt toch altijd vertrouwen, samenhorigheid en professionaliteit.

Team coaching en individuele coaching zijn voor ons krachtig instrumenten. We laten ons hierin begeleiden door het zeer ervaren coaching bureau Ruigcoaching gevestigd in Chaam. Door middel van doelgerichte oefeningen ontwikkelen we vaardigheden die cruciaal zijn voor een effectieve samenwerking met verschillende klanten teams tijdens onze projecten. 

Ook de individuele coaching trajecten dragen aanzienlijk bij aan de persoonlijke ontwikkeling. Tijdens deze trajecten wordt uitgebreid de tijd genomen om jezelf eens een spiegel voor te houden. “Waar liggen mijn groeimogelijkheden? Waar liggen mijn talenten? Stel ik duidelijke grenzen?”  Stuk voor stuk thema’s die je bewust maken van wijze waarop we als individu en als team nog verder kunnen groeien.