Etten-Leur, Nederland
088 - 600 58 00
info@opheon.nl

On the Move… Kerst editie 2023

Wat een geweldig avontuur hebben we dit jaar beleefd! In plaats van het traditionele kerstdiner besloten we met het hele team de hort op te gaan, en wat een topweekend was het! Met onze reistassen vol lekkernijen en een overvloed aan goede vibes begaven we ons richting het betoverende Movie Park in Duitsland.

Ons team was completer dan ooit, de reistassen vol met lekkers en vooral met een hele fijne sfeer op weg naar Movie Park in Duitsland. Verwend in een luxe hotel hebben hartverwarmende momenten met elkaar beleeft, maar vooral heel erg veel gelachen.
Van de ene uitdaging letterlijk in de andere rollercoaster. Het was een ware beproeving van teamgeest en vastberadenheid, en we hebben wederom bewezen dat we een schitterend team vormen.

We zijn met alle enthousiasme ook nog erg productief geweest. Nieuwe idee gedeeld en aanvalsplannen voor het komende jaar zijn verder uitgedacht. We zijn er dus weer helemaal klaar voor.

Aan al onze fantastische collega’s willen we een welgemeende dank betuigen, niet alleen voor het onvergetelijke weekend, maar ook voor jullie onvermoeibare inzet de afgelopen periode. Samen gaan we een gezond en succesvol 2024 tegemoet!