Etten-Leur, Nederland
088 - 600 58 00
info@opheon.nl

Idris

Altijd klantvriendelijk, communicatief sterk en hulpvaardig. Dit zijn eigenschappen die het beste bij mij passen. Ik ben van persoon rustig en bied graag een luisterend oor. Ik kijk graag naar een potje voetbal en ik trap ook zelf graag een balletje. Ik speel dan ook 2 x per week zaalvoetbal met vrienden. Ook wandelen vind ik heerlijk.

Ik ben een gepassioneerd engineer. Incidenten en problemen zijn vaak op meerdere manieren op te lossen. Ik ben altijd op zoek naar de juiste. Dat wil zeggen snel en passende voor de gebruikers. De afgelopen jaren heb ik me veelal in gezet als support engineer. Ook heb ik deelgenomen aan migratietrajecten met de focus op de decentraal inrichting van werkplekken middels verschillende Microsoft georiënteerde Endpoint management mechanismen zowel OnPremise als Cloud. Nu intensief in opleiding voor mijn volgende avontuur als Cloud Engineer.Heb je vragen of wil je graag een uitgebreid cv ontvangen?

Neem contact met ons cp